Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Artikkelit » Aito Biotiini plus – kauneudenhoitotuote hiuksille, iholle ja kynsille

Aito Biotiini plus – kauneudenhoitotuote hiuksille, iholle ja kynsille

  biotiini plus

  Katkeilevat ja hauraat hiukset, liuskoittuvat kynnet sekä näppylöistä kukkiva iho – kuulostaako tutulta? Jos vastasit kyllä, voi biotiinin ja sinkin yhdistelmätuotteesta olla apua! Moni asiakkaamme on löytänyt apua tuotteestamme ja saammekin siitä jatkuvasti hyvää palautetta.

  Aito Biotiini plus sisältää runsaasti biotiinia ja sinkkiä. Tuotteen vaikutuksista on saatu tehokkaampia lisäämällä siihen myös metioniinia ja piimaata. Aito Biotiini plus -tuotteen valmistuksessa on huomioitu puhtaat ja hyvin imeytyvät raaka-aineet eikä tuote sisällä turhia lisäaineita. Tuote on valmistettu Suomessa ja se soveltuu hyvin vegaaneille sekä herkemmillekin käyttäjille, sillä se on gluteeniton, vehnätön, soijaton, maidoton, laktoositon, suolaton, sokeriton ja hiivaton.

  Biotiini on yksi B-ryhmän vitamiineista se vaikuttaa mm. hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan. Koska biotiini on vesiliukoinen, voi sitä turvallisesti käyttää ravintolisänä. Biotiinilla on virallisesti hyväksytyt terveysväitteet hiusten, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin.

  Sinkki on kaikille tärkeä hivenaine, sillä se on mukana yli 200:ssa ihmiskehon entsyymin toiminnassa. Sinkillä on lukuisia vaikutuksia elimistössämme. Sinkin puutostilan oireita voi olla vaikea havaita, koska oireet voivat vaihdella paljon. Taustalta löytyy kuitenkin usein joko sinkin imeytymishäiriö tai riittämätön sinkin saanti.

  Kuten biotiini, myös sinkki on turvallinen hivenaine. Elimistöön mahdollisesti imeytynyt ylimääräinen sinkki poistuu nopeasti aineenvaihdunnan mukana. Sinkillä on virallisesti hyväksytyt terveysväitteet hiusten ja kynsien hyvinvoinnille.

  Aito-tuotteet saat meidän AITO hyvän olon kaupasta!

  Facebook