Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Artikkelit » B12 -vitamiini

B12 -vitamiini

  B 12 vitamiini

  Varmista, että saat riittävästi B12 vitamiinia! Aito B12:ssa on vitamiinin aktiivista ja hyvin imeytyvää muotoa metyylikobalamiinia.

  Vegaaninen, neutraalinmakuinen ja ksylitolilla makeutettu tabletti imeytyy jo suun limakalvolta. Sisältää 1000 µg metyylikobalamiinia – ja sen lisäksi vain välttämättömimmät ainesosat, ei turhia lisäaineita.

  Saatavilla ainoastaan AITO-kaupasta!

  Valitse luonnollinen ja aktiivinen B12 vitamiinin muoto

  B12 vitamiinin muotoja ovat syanokobalamiini ja metyylikobalamiini. Syanokobalamiini on synteettinen muoto, ja imeytyäkseen elimistön pitää muuntaa se aktiivimuotoon.

  Metyylikobalamiini on luonnollinen ja valmiiksi aktiivinen B12 vitamiinin muoto. B12 vitamiinin imeytymisessa on tärkeää ns. sisäinen tekijä, ja monilla sen eritys on heikentynyt.

  Valitse metyylikobalamiini ja varmistat B12 vitamiinin imeytymisen!

  B12 vitamiinista voi tulla puutosta, jos:

  – olet kasvissyöjä tai vegaani
  – olet iäkäs
  – elämäsi on kiireistä ja stressaavaa
  – sinulla on jokin imeytymisen häiriö (kuten hoitamaton keliakia tai esim. Crohnin tauti).

  B12 vitamiinin lähteet ravinnossa B12-vitamiinia eli kobalamiinia saa ainoastaan eläinperäisistä ruoista, erityisesti maksasta sekä liha- ja maitotuotteista. Myös kananmuna ja kala ovat hyviä lähteitä. Kasvikunnan tuotteissa ei ole B12-vitamiinia.

  B12-vitamiinin terveysvaikutukset
  – vähentää väsymystä ja uupumusta
  – on tärkeä hermostolle, vastustuskyvylle ja veren punasolujen muodostumiselle
  – on tarpeellinen energia-aineenvaihdunnassa
  – osallistuu solujen jakautumiseen ja edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa.

  Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää: B12 vitamiinia 1000 µg (40 000 % päivittäisen saannin vertailuarvosta).

  Ainesosat: makeutusaine (ksylitoli), pintakäsittelyaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), metyylikobalamiini. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Vegaaninen. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa. Valmistettu suomalaisessa lääketehtaassa.

  Käyttöohje: 1 tabletti päivässä.

  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. 

  Avainsanat:
  Facebook