Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Artikkelit » Kollageeni

Kollageeni

  kollageeni

  Aito Kollageenin sisältämä Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiini on patentoitu, eettinen ja luonnollinen raaka-aine, joka tukee ihon luonnollista kosteustasapainoa, vahvistaa, kiinteyttää ihoa ja vähentää väsymyksen merkkejä. Tukee myös hiusten ja kynsien hyvinvointia.

  Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiini sisältää luonnollisesti tyyppien 1, 5 ja 10 kollageenia, hyaluronihappoa, elastiinia ja keratiinia. Lisäksi tuotteessa on C-vitamiinia, joka tukee kollageenin muodostusta.

  Eettinen, nopeavaikutteinen ja helppokäyttöinen

  Ovodermin valmistuksessa ei käytetä minkäänlaisia kemikaaleja ja valmistustapa on ympäristöystävällinen sekä luontoa kunnioittava. 

  Kaksi vegekapselia päivässä riittää. Aito kollageeni sopii lähes kaikille, myös kala-allergisille ja ovo-vegetaristeille.

  Aito kollageeni on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupasta!

  Annostus: 2 kapselia päivässä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

  Ainesosat: Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), askorbiinihappo.

  Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

  Facebook