Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Artikkelit » Kurkkumiini

Kurkkumiini

  vahva kurkumiini + mustapippuri

  Vahva kurkumiini complex on monipuolinen ja tehokas ravintolisä nivelten hyvinvoinnille. Kapseli sisältää kurkumajuuriuutetta, Boswellia serrata -uutetta, inkiväärijuuriuutetta ja sitrusbioflavonoideja. Vakioitu määrä kurkuminoideja ja asetyyliboswelliinihappoa.

  Sisältää: Kurkumauute, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), boswelliauute, inkivääriuute, sitrusbioflavonoidit. Gurkmeja extrakt, hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal), boswellia extrakt, ingefära extrakt, citrus bioflavonoider.

  Vuorokausiannos sisältää (1 kapseli) | Dygnsdosen innehåller (1 kapsel) Kurkumajuuriuute 250 mg, josta kurkuminoideja 210 mg. Gurkmeja rot extrakt 250 mg, varav curcuminoider 210 mg. Boswellin®-Boswellia uute 100 mg, josta AKBBA 30 mg. Boswellin®-Bosvellia extrakt 100 mg, varav AKBBA 30 mg. Inkivääriuute | ingefära extract 100 mg Sitrusbioflavonoidit | citrus bioflavonoider 100 mg.

  Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

  Käyttöohje: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.
  Dosering- och bruksanvisning: 1 kapsel om dagen i samband med måltid. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

  Facebook