Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Artikkelit » Monivitamiini+K2

Monivitamiini+K2

  aktiivinen monivitamiini + K2

  Helppokäyttöinen, monipuolinen ja vaikuttava monivitamiini-hivenainevalmiste parempiin päiviin. 100 % aktiivisia ja luonnollisia ainesosia ilman mitään ylimääräistä. Mukana myös verisuonille ja luustolle tärkeä K2-vitamiini. Saatavilla ainoastaan AITO-kaupasta!

  Vegaaninen Aito Monivitamiini + K2 sisältää mm. sekoituksen erilaisia superfood-kasviksia ja -hedelmiä; sinimailasta, porkkanaa, spirulinaa, artisokan lehteä, punajuurta, acai-marjaa ja acerola-uutetta. Näistä ainesosista saadaan luonnollisia vitamiineja ja mineraaleja sekä laaja kirjo erilaisia muita tehoaineita mm. antosyaaneja, flavonoideja ja polyfenoleja.

  Luonnollisia, hyvin imeytyviä, kasviperäisiä mineraaleja ja fytoravinteita on tähän tuotteeseen saatu sareptansinappi-kasvista. Tuotteessa oleva luustolle ja verisuonille tärkeä K2-vitamiini on sen luonnollisessa menakinoni-7 –muodossa.

  Myös muut mineraalit ja vitamiinit ovat tarkoin harkitussa muodossa, jolloin ravintoaineet imeytyvät tehokkaasti:
  – B6-vitamiini aktiivisessa P-5-P -muodossa
  – B12 metyylikobalamiinina (luonnollinen ja valmiiksi aktiivinen B12 vitamiinin muoto!)
  – foolihappo folaattina
  – jodi on kelp-merilevästä 
  – beetakaroteeni dunaliella salina -levästä
  – magnesium on sitraattimuodossa
  – 50 % C-vitamiinista on acerola-jauheesta ja
  – D3-vitamiini jäkälästä.

  Lue lisää laadukkaasta, vastuullisesta ja innovatiivisesta Aito Monivitamiinista!

  Sisältää: Acerola, sareptansinappi, magnesiumsitraatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), askorbiinihappo, sinkkisitraatti, kalsium-D-pantotenaatti, D-alfa-tokoferolisukkinaatti, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, niasiiniamidi, natriummolybdaatti, dunaliella salina -levä, sinimailanen, porkkana, spirulina, artisokan lehti, punajuuri, acai-marja, pyridoksaali-5-fosfaatti, boorikelaatti, 5-metyyli- tetrahydrofolaatti, kelp-leväuute, metyylikobalamiini, K2-vitamiinivalmiste (MK-7), seleenihiiva, kolekalsiferoli (jäkälästä), D-biotiini.

  Facebook